Fonts d'informació i ús d'imatges

EL GAT SABERUT basa tota la seva informació en fonts fiables i reconegudes, tot i que aquest no és un web de base acadèmica.

Entre les fonts hi ha enciclopèdies, llibresrevistes especialitzades i altres mitjans relacionats.

Pel que fa a la història de Catalunya, m'ha fet molt servei la següent bibliografia:


En alguns casos, m'agrada aportar al final de l'entrada alguna informació extra d'interès en català o anglès. Si està en anglès, no pateixis, fes servir el traductor integrat del teu navegador i la podràs llegir en català.

Un cop trio un tema, en faig recerca, aplego dades i idees contrastades i les desenvolupo fent servir un català modern i senzill. També hi afegeixo imatges, mapes i cronologies només en català.

Tot el redactat d'aquest web és de creació pròpia.

El Gat Saberut garanteix la fiabilitat de tot el contingut i es compromet a millorar-lo i actualitzar-lo sempre que calgui. 

Si creus que s'hauria de rectificar alguna informació, pots posar-te en contacte amb mi mitjançant el següent correu electrònic.

elgatsaberut@gmail.com

❗❗❗

Si no s'indica el contrari, el contingut d'aquest blog està sota la llicència 


Pots compartir text, mapes, esquemes i cronologies en xarxes socials i a l'àmbit educatiu, ja que són de creació pròpia, però, sisplau, esmenta elgatsaberut.com com a forma de reconeixement 🙂🙏

No es permet obtenir-ne guanys comercials ni fer-ne modificacions.

Pel que fa a l'ús de la resta d'imatges, totes compleixen les directrius establertes per les seves respectives llicències. Normalment, hi afegeixo un enllaç a la font o esmento l'origen de la imatge. N'hi ha que són de domini públic i d'altres extretes de Canva (en soc subscriptor). Si vols usar imatges del web, ves amb compte amb l'origen i les llicències. Jo no em faig responsable d'un mal ús.

EL GAT SABERUT

Les entrades més populars de la darrera setmana

La pesta negra

Els cavallers medievals

El feixisme i el nazisme

La religió a l'edat mitjana

Curiositats sobre les serps