Fonts d'informació i ús d'imatges

EL GAT SABERUT basa tota la seva informació en fonts fiables i reconegudes, tot i que aquest no és un web de base acadèmica. Pel que fa a les entrades sobre història general, les principals fonts són les següents:

Enciclopèdia Catalana

World History Encyclopedia

New World Encyclopedia

World History of Britannica

Encyclopedia.com

Enciclopedia de Historia

Captivating History

National Geographic History

Viquipèdia

Sàpiens

The New Penguin History of the World, de J.M. Roberts

Història Mundial de Catalunya, de Borja de Riquer

Historia Universal, de David García Hernán

Si en alguna entrada d'història fos necessari aportar alguna font extra, la trobareu al final del text. La resta d'entrades també constaran amb enllaços a les fonts. 

Tot el redactat d'aquest web és de creació pròpia.

El Gat Saberut garanteix la fiabilitat de tot el contingut i es compromet a millorar-lo i actualitzar-lo sempre que calgui. Cada entrada comença amb la data de publicació al seu començament, però si rep una actualització important, la data també s'actualitzarà i l'entrada pujarà al primer lloc de la cronologia. Si creus que s'hauria de rectificar alguna informació o que hi ha alguna mena de conflicte de drets, pots posar-te en contacte amb mi mitjançant aquest correu electrònic i de seguida cercarem una solució.

elgatsaberut@gmail.com

Pel que fa a l'ús d'imatges, totes compleixen les directrius establertes per les seves respectives llicències. En general, estan sota una llicència CC BY-SA 4.0. Si vols compartir qualsevol imatge amb aquesta llicència, ho has de fer reconeixent l'autor. Amb un enllaç a la font, com faig jo, ja seria satisfactori. Pel que fa als mapes, acostumen a ser de creació pròpia. Alguns els trobaràs a la Viquipèdia, on soc conegut com a Gargotet. Si els comparteixes, sisplau, esmenta elgatsaberut.com com a forma de reconeixement. A més, has de deixar clara la llicència que la protegeix (CC BY-SA 4.0), perquè si algú més la vol compartir amb més gent, faci el reconeixement i la cita de la llicència com hauràs fet tu. Gràcies!

EL GAT SABERUT

Les entrades més populars de la darrera setmana

Els romans

El "descobriment" d'Amèrica

L'Epopeia de Guilgameix

El castellà a Catalunya al llarg del temps

Els sumeris