Fonts d'informació i ús d'imatges

EL GAT SABERUT basa tota la seva informació en fonts fiables i reconegudes, tot i que aquest no és un web de base acadèmica.

Entre les fonts hi ha enciclopèdies, llibresrevistes especialitzades i altres mitjans relacionats.

En alguns casos, m'agrada aportar al final de l'entrada alguna informació extra d'interès en català o anglès. Si està en anglès, no pateixis, fes servir el traductor integrat del teu navegador i la podràs llegir en català.

Un cop trio un tema, en faig recerca, aplego dades i idees contrastades i les desenvolupo fent servir un català modern i senzill. També hi afegeixo imatges, mapes i cronologies només en català.

Tot el redactat d'aquest web és de creació pròpia.

El Gat Saberut garanteix la fiabilitat de tot el contingut i es compromet a millorar-lo i actualitzar-lo sempre que calgui. 

Si creus que s'hauria de rectificar alguna informació, pots posar-te en contacte amb mi mitjançant el següent correu electrònic.

elgatsaberut@gmail.com

❗❗❗

Si no s'indica el contrari, el contingut d'aquest blog està sota la llicència 


Pots compartir text, mapes, esquemes i cronologies en xarxes socials i a l'àmbit educatiu, ja que són de creació pròpia, però, sisplau, esmenta elgatsaberut.com com a forma de reconeixement 🙂🙏

No es permet obtenir-ne guanys comercials ni fer-ne modificacions.

Pel que fa a l'ús de la resta d'imatges, totes compleixen les directrius establertes per les seves respectives llicències. Normalment, hi afegeixo un enllaç a la font o esmento l'origen de la imatge. N'hi ha que són de domini públic i d'altres extretes de Canva (en soc subscriptor). Si vols usar imatges del web, ves amb compte amb l'origen i les llicències. Jo no em faig responsable d'un mal ús.

EL GAT SABERUT

Les entrades més populars de la darrera setmana

Els vikings

Els indis d'Amèrica del Nord

L'Imperi Romà d'Orient

Quant temps podem viure sense menjar?

Les aventures mediterrànies dels almogàvers

Història de Catalunya